09 okt

Goede vraag; Wat zou u doen met 47.500 euro extra budget voor uw merk? Het is soms zo eenvoudig. Hier een simpel rekenvoorbeeld uit de praktijk. Afgelopen 4 maanden heeft het team van Bacardi België 370 gepersonaliseerde drank- en suggestiekaarten laten opmaken, of eigenlijk reeds bestaande designs laten aanpassen door reclamebureaus en DTP’ers. Denk aan een ander assortiment, logo en locatiegegevens wijzigen, etc.

Het opzetten van Bacardi’s Sales & Marketing platform biedt eenvoudig de mogelijkheid om deze unieke en gepersonaliseerde menukaarten zelf op te maken, binnen enkele minuten, zonder tussenkomst van een externe DTP’er. Dit resulteert met deze aantallen het eerste jaar en direct een besparing van minimaal 140.000 euro aan eenvoudige DTP kosten bij een reclamebureau. Een mooi extra budget om drukwerk te bekostigen, of het reclamebureau een mooie extra campagnes te laten bedenken. Meer resultaat uit hetzelfde budget. Dat willen we toch allemaal?

UPDATE – De teller van besparing staat vanaf 1 april (livegang) tot nu op 63.480 euro.

Einde van het jaar zullen we de berekening nog eens uitvoeren. Wilt u hiervan een update of sowieso bekijken hoe wij onze oplossing effectief kunnen inzetten? Kom eens langs voor een kop koffie … of één Bacardi op de vrijdagmiddag, want wij blijven Brand Ambassadors.

Samen ontwikkelen met de klant. Pathé Toolkit 3.0 is een feit!
Vakantietijd? Bij ons niet. Of toch wel?
 • zortilo nrel

  31 oktober 2020at11:20 Reply

  Your comment is awaiting moderation.

 • Cheap cialis online

  21 september 2020at10:29 Reply

  Your comment is awaiting moderation.

 • EllType

  22 april 2020at03:42 Reply

  Your comment is awaiting moderation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *