07 dec

Blije klanten, daar houden we van. Daarom doen wij iedere dag ons best om onze klanten maximaal te bedienen. Als de reactie aan het einde van de rit dan luidt “Geweldig team! Goed bereikbaar, staan altijd klaar” kunnen wij niet anders dan gigantisch trots zijn op een geweldige prestatie, again ;-). Pathé Theaters is een typisch voorbeeld van hoe een prachtige klant, goede ideeën en een intense samenwerking zijn vruchten af kan werpen. Dit heeft zich vertaald naar de vernieuwde Local Marketing & Brand Management Toolkit van Pathé.

Vernieuwde omgeving, tal van nieuwe functionaliteit
De vernieuwde Pathé Toolkit is een is onlangs live gegaan. Pathé Theaters is al jaren gebruiker van onze content-hub oplossing voor marketing- en mediabeheer. URD’s local marketing platform is het perfecte voorbeeld hoe efficiënt verschillende marketing- en communicatiemiddelen eenduidig bij theaters terecht kan komen. Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van de one-stop-marketing-shop wordt Pathé’s huisstijl al jaar-en-dag succesvol bewaakt.

URD heeft samen met Pathé de unieke mix van uitdagingen en kansen in kaart gebracht om zodoende een nog betere marketingoplossing te ontwikkelen voor theaters én hoofdkantoor. Hiernaast zijn er tal van nieuwe ‘features’ toegevoegd waardoor voor Pathé theatermanagers nog makkelijker wordt om theaters te voorzien van actuele POS, marketing- en communicatiemateriaal. Daarnaast is er direct focus gelegd op het verschaffen van realtime inzicht en controle van de marketing en communicatie, budget, kosten en KPI’s.

Volg ons en vind ons leuk!
256 thoughts on “Samen ontwikkelen met de klant. Pathé Toolkit 3.0 is een feit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *